WEB creada utilizando ViaWEB Contacti amb xtremotor
Demani hora directament a través de la web

Inici

Al día amb Xtremotor

Alguna consulta?

L´Empresa

El Nostre Horari
safio Xplora 2010
Productes i Serveis

On Trobar-nos

Avís Legal

Avís Legal Imprimir


Xtremotor
- c/ Frederic Mistral 34-38, Terrassa (Barcelona)

Mitjançant aquest AVíS LEGAL es pretén regular l´accés i ús, i en general, la relació entre aquesta WEB propietat de Xtremotor accessible a l´adreça d´Internet www.xtremotor.cat i els usuaris del WEBSITE (a partir d´ara usuaris).

S´exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar de la captació i ús per part de tercers COL·LABORADORS de les informacions, publicitat, i opinions facilitades pels usuaris en aquesta WEB.

En qualsevol cas Xtremotor no es fa responsable dels continguts, informacions i imatges enllaçats des d´aquesta WEB Site que no depenguin directament de la WEB i que no siguin gestionats directament per Xtremotor.

Xtremotor podrà, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la informació continguda en aquesta WEB, en els SERVEIS, o en els CONTINGUTS sense que això vegi la llum, ni doni peu, en cap reclamació o indemnització, ni impliqui algun reconeixement de responsabilitat.

Els textos (informacions, conceptes, opinions i altres anàlegs) i elements gràfics (disseny, logos, codi font i altres anàlegs) que constitueixen aquesta WEB i difosos a través d´aquesta, així com la seva presentació i muntatge, són titular de Xtremotor o ostenta els drets d´explotació d´aquests a través d´acords amb tercers.

Queda prohibida qualsevol reproducció, distribució, transformació, presentació, total o parcial, del contingut del WEB o d´algun dels seus elements, de forma directa o indirecta per xarxes telemàtiques o suports anàlegs, amb una finalitat comercial dirigida al públic sense permís exprés de Xtremotor.

Tots els noms comercials, marques o signes distintius, logotips, símbols, marques mixtes, figuratives o nominatives que apareixen en aquest WEB estan protegits per la legislació vigent sobre això.